Suvest ja tööst ja puhkamisest

Photo by hobifotograaf Karina Kirisberg

Suvised tegemised

Minu suvi on olnud täpselt selline roosamanna ja ilus nagu pojengid mu peos oma emme-issi aiast. Suvi veel ametlikult kestab üle kuu aja, aga nagu mu mees mulle nina peale ikka viskab, et nojah sinu suvi lõppeb ju augustiga ära. Ja tõsi, miskipärast saabub minu suve lõpp igal aastal augusti alguses. Suvekuud on minu jaoks mai-juuni-juuli. Edasi kuni järgmise aasta maini on lihtsalt aasta ülejäänud aeg, mil ma ootan uut suve 😀

Puhata ma oskan


Juuni ja juuli olid ikka täiega laisklemise ja laadimise kuud. Palju-palju puhkust, kodumaal ja mujalgi. Aega, palju aega iseendaga. Ma väga naudin iseenda seltskonda, paremat kaaslast ma pole kohanud ja seega on üksi olemine minu jaoks suur nauding. Kuna Kristo tegi enamuse suvest tööd, siis sain ma seda iseolemist piisavalt.
Lugesin ja lugesin ja tegin aiatöid ja siis lugesin ja siis käisin oma igapäevast kõndimiseringi tegemas ja siis jälle lugesin ja lugesin. Soe suvepäev omas rütmis, omas tempos, omas mahlas. Jumalik!
Eks koos mehega kolasime ka põnevaid paiku läbi, reisutasime Itaalias, mekutasime hääd sööki siin ja seal Eesti paigus, kohtasime sõpru ja sugulasi, nautisime suveteatrite etendusi jne. Poisid on juba nii suured, et emme-issiga kaasa tulema sättis end vahel vaid pesamuna. Vanemad poisid toimetasid omi toimetusi.
Pidutsemisi oli ka – meie pere viiel liikmel on kõigil suvel sünnipäevad ja siis veel pulmaastapäev (sel suvel juba 25.) ka sinna otsa. Lilli ja torti jagub meie peres suvel ohtralt.
Ma olen siit ja sealt kuulnud, et suveilmad olid meil kehvad…no ma ei tea, kus need inimesed oma suve veetsid, aga minu arust on küll väga superlux ja heldekäeline olnud see ilmataat sel suvel. Mina igatahes tänan!

Tööd ma suvel suurt ei teinud

Peale päikesepatareide laadimise tegin veits tööd ka, tõesti mitte palju, aga ikka tegin. Eks tõsisem töö algabki uuesti tänasega. Nimelt alustab täna teed minu naiste kaassõltuvuse toetusgrupp Keilas ehk lend nr. 4 ja homme veebigrupp ehk lend nr.5. Juhuuu, see saab olema äge teekond!
Sügisesene pilguheit töömaastikule näitab seda, et tööd on. On palju naisi, kelle suhteprobleemide (suhe iseendaga, partneriga, vanematega, sugulastega, sõpradega, kolleegidega jne) lõngakerad on väga sassi läinud. Aga julgustan kõiki, et neid saab lahti arutada ja harutada ja kinnitan, et nende teemadega tegeledes hakkavad asjad liikuma ja muutuma ning rahulolu oma eluga suureneb märgatavalt.
Olen endiselt olemas nende jaoks, kelle elu ei paku hetkel rõõmu ja rahulolu. Kui oled valmis panustama muutustesse, anna märku. Mina olen värske ja puhanud ja valmis sinuga nendesse teemadesse sisse vaatama, mis sulle hingevalu teevad…
Veebikohtumise saad omale broneerida SIIT. Kui aga soovid kohtumist Keilas ja silmast-silma, siis kirjuta või helista ja leiame just täpselt õige aja.

Lehva-lehva ja kallid kõigile, kes mu lobajutu läbi viitsisid lugeda. Mõni teine kord kirjutan jälle miskit asjalikumat ka!