Lõppemine ja lõpetamine

Kuigi väljas on talv, no vähemalt peaks olema, panin postituse avapildiks hoopis meenutusi südasuvest. Miks? Aga just seepärast, et minu sees on soojus ja väljateenitud puhkuse tunne…segatuna kerge kurbusega. Kes nüüd arvas, et neid tundeid tekitab minus aasta viimane päev, siis päris nii see pole.
Aasta lõppeb jah, aga see pole täna minu jaoks kõige olulisem sündmus. Sellest palju oodatum on hoopis see, et täna on see päev, mil Tallinna Kogemusnõustajate Kooli õpetaja Anneli soojade sõnade saatel saabus minuni koolituse tunnistus. Olen nüüd ametlikult kogemusnõustaja 🙂 Hea punkt aastale, kas pole?

See on hea tunne, see on tõesti hea tunne, kui üks unistus täitub. Ja kuna olen selle nimel ka päris palju tööd teinud, siis seda magusam on tulemus. Elukogemused ja koolitunnid, praktika ja grupikaaslased – kõik see kokku on andnud mulle tugeva põhja, et nüüd omapead edasi liikuda. Omapead küll, aga mitte iialgi üksi. On mitmeid häid hingi, kes mu elus väga olulisel kohal on. Neid, kes vastavalt vajadusele kas pai teevad või mõne karmi sõnaga mind raputavad. Neid inimesi pole palju. Aga ma saan neile olla iga ilmaga kindel. Ja nemad minule ka 🙂

Jah, aasta lõppeb ju ka kohe ära. Paljude jaoks on see olnud kole-hirmus-paha aasta. Mina nii ei ütleks. Minule oli see hea aasta. Oli hea aasta iseendaga tegelemiseks! Minu eesmärk oli jääda hoolimata sellest hullumeelsest tornaadost enda keskmesse, mitte kaotada kontakti iseendaga. Usun, et sain päris kenasti hakkama. Olenemata välisest kaosest liigun ikka edasi mööda oma valitud rada ja olen südamest tänulik neile inimestele, kes mu ellu sel segasel aastal tulid. Need, kes sel aastal mu elust või FB sõbralistist lahkuda otsustasid, head teed teile! Mulle meeldib ütlus, et mõni inimene tuleb su ellu paariks tantsuks ja liigub siis edasi, mõnega tantsid terve elu. Just nii ongi.

Aitäh Sulle ja Sulle ja Sulle, kes mu blogi viitsivad lugeda ning Sulle ja Sulle ja Sulle, kes mulle oma loo on usaldanud ja hinge avanud. Oskan seda vääriliselt hinnata!
Uuel aastal uued lood – nii blogis kui päriselus 🙂 Kohtumiseni!