Plaanid ja tegelik elu

Oma sisehääle kuulamine ehk yin jooga selle hooaja viimane tund

Kas teate seda tunnet, et oled teinud mingi plaani, hakkad seda teed astuma ja siis mõne aja pärast hakkab sees miski aina enam ja enam kripeldama ja on tunne, et see pole päris see ja midagi peaks muutma?

Peale treeningute taaselustamist mai kuus olin õhinat täis ja panin plaani, et teen yin jooga tunde kuni 21. juunini ja inimeste huvi korral isegi kauem. Hakkasimegi koos kenasti pihta. Saal oli täis imetoredaid inimesi ja kõik oli nagu korras…aga see polnud enam üldse see, mis enne karantiini tehtud joogatund. Ma ei teagi, mis on muutunud, tegelikult tean küll – mina olen muutunud. Ja see muutunud mina ei saa jätkata lihtsalt pooleli jäänud kohast samal viisil. Ma isegi ei hakka selle üle pead murdma, et miks ma nii tunnen või mis mind häirib. Hetkel ütleb mu sisetunne, et ma ei saa seda niimoodi praegu jätkata ja ma lihtsalt pean selle järgi talitama. Olen seda sisetunnet üritanud vaigistada. Et olen ju ometi plaani pannud ja teistele lubanud ja välja käinud ja inimesed ootavad ja on sellega arvestanud…et kuidas siis nüüd lihtsalt tühistan oma tunnid ära. Aga oma sisetunde ja südamehääle vastu ei saa. Kes seda tunnet teab, see mõistab.

Ja nii ma nüüd annangi teada, et see pühapäevane, 07. juuni yin jooga tund jääb selle hooaja viimaseks. Lihtsalt hetkel on nii minu jaoks kõige õigem.Vaatame, mis aeg toob, kas sügisel jätkame, kuidas jätkame. Võtan hoo vaiksemaks, astun rattalt maha ja tunnetan, kuidas selle joogateemaga edasi saama hakkab.

Jätkan massaažilainel täie rinnaga

AGA massaažiga tegelen ikka edasi. Mulle tundub, et hetkel ei mahu peale massaaži muid töid mu ellu ja jooga jäi nagu vaeslapse ossa ning seepärast andiski mu häirekell teada, et pane jooga pausile ja tegele ühe asjaga korraga. Fookus on massaažil ja olen selle üle väga rõõmus. Naudin seda tööd ja kliendid on nii toredad, no tõesti. Olen väga tänulik kõikidele, kes minu juurde tulevad.

Mis siis, et see töö väsitab ja on mõnel päeval päris intensiivne, aga nii hea ja õige tunne on seda teha. Mul ei ole kindlaid päevi ega kellaaegu, millal tööd teen – vaatan nö õunte pealt ja jätan endale parajalt hingamisruumi ka, et mitte üle töötada. Eriti just nüüd suvel võtan veidi rahulikumalt ja usaldan oma sisemist kompassi, vaatame kuhu see mind edasi viib 🙂
Et siis olen ka peale joogatundide lõppu jätkuvalt olemas, minu tegemised on üleval siin kodulehel ja FB lehel ja kohtume Sinuga just siis, kui on õige hetk ja aeg!