e-kursus “Kaassõltuvuse mustrid minu elus”

Kaassõltuvuse mustrite märkamine, teadvustamine ja nende muutmine on täiesti saavutatav eesmärk. Ma ei anna sulle katteta lubadusi, et see on lihtne ja sa saad sellega kindlasti hakkama. Ma ei tea, kas saad või ei, see sõltub sinust. Mina ei luba sulle kiiret muutust, aga saan sulle pakkuda oma toetust kaassõltuvuse mustrite teadvustamiseks. Saan jagada sinuga tööriistu, teadmisi ja kogemusi, mis aitavad sind edasi sellel teel, kus sa praegu kulged.

Olen töötanud kaassõltuvusnõustajana alates 2020 aasta sügisest. Mul on olnud au kuulda sadade naiste hapraid ja isiklike lugusid nii toetusgruppides kui individuaalseltel kohtumistel. Olen olnud ise aastaid tagasi kohas, kus vajasin abi ja toetust ja tean, et kaassõltuvusest taastumine on koos toetajaga oluliselt tõhusam ja kiirem kui üksi seda teed käies.

Kui oled piisavalt küpsenud ja valmis kaassõltuvuse teemadele ausalt otsa vaatama, siis pakun sulle võimaluse astuda esimesed sammud ja osaleda 3-kuulisel e-kursusel.


3 kuuline e-kursus naistele
“Kaassõltuvuse mustrid minu elus”

JÄRGMINE KURSUS ALGAB JUUNI 2023. Täpsemad kuupäevad selgumisel.
Kursus pakub sulle järgmist:

 • Iga nädal uus teemakonspekt + iseseisev töö + raamatusoovitused
  Teemad on järgnevad:
  1. Kaassõltuvuse olemus, tunnused ja sellest vabanemise 3 esimest sammu
  2. Miks astun lähisuhetes ikka ja jälle samasse ämbrisse
  3. Olen selline nagu ma olen ehk lapse psühholoogilised baasvajadused
  4. Kuidas mõjutavad emotsioonid minu elu (eelkõige häbi ja süü), emotsioonide juhtimine
  5. Suhtekonfliktid ja  suhtlemistasandid
  6. Enesekehtestamine, minu piirid ja teiste piirid
  7. Alateadvus vs tavateadvus, automaatne vs teadlik reageerimine pingeolukordades
  8. Lähisuhte vägivald (vaimne, füüsiline, seksuaalne, majanduslik) ja paarisuhte 15 ohumärki
  9. Suhet toetavad ja hävitavad rollid (draama- ja võidukolmnurk)
  10. Emotsionaalne hooletussejäetus + suhete parandamine oma vanematega
  11. Ebatäiuslikkuse kingitused
  12. Kõik on muutuses + minu tervenemise märgid
 • 4 zoom kohtumist
 • eraldi FB kinnine grupp (iganädalased küsimused-vastused, kogemuste jagamised, toetamine ja teemadega seotud arutelud, lisainfo teemade kohta jne)
 • kursuse jooksul on osalejatele individuaalne veebinõustamine -25% tavahinnast

Kursuse hind korraga tasudes on 120€, kuukaupa tasudes on hind 45€ kuus.

Soovid osaleda?
REGISTREERIMINE